Kostenindicatie

Hieronder een indicatie van de kosten. Dit overzicht is bedoelt om u een indiciatie te geven van de totale out-of-pockets kosten.

KostenpostKosten per maand
Co-Sourcing fee€2000,-
Salaris medewerker€400-675 per hoofd
Huur kantoorruimte 6x12 meter€650,-
Internetlijnen€200,-
Salaris administratie€35,- per hoofd
Facilities management€10,- per hoofd
HRM fee€10,- per hoofd

Met bovenstaand overzicht kunt u uitrekenen wat u ongeveer kwijt bent per maand voor een operationeel kantoor in Suriname. Voor een exact overzicht kunnen we een offerte voor u maken. Neem contact met ons op.

Heeft u een callcenter systeem nodig voor inkomende en uitgaande gesprekken? Dit regelen wij via onze partner Opendial.

Wij leveren u een kale kantoorruimte aan en de aanschaf en kosten voor de inrichting zijn voor uw eigen rekening. Wij nemen wel het management van deze zaken voor u over omdat we bekend zijn met alle leveranciers in Suriname. Zie voor de éénmalige investering die u kwijt bent de onderstaande tabel.

KostenpostEenmalige investering
Bureau per medewerker€100,-
Stoel per medewerker€90,-
Computer met scherm€300,-
Netwerk infrastructuur€3000,-
Telefoon + headset per medewerker€180,-
Overige inrichting€500,-

Rekenvoorbeeld
Stel u wilt een callcenter opzetten met 10 medewerkers.

Als eenmalige investering bent u dan ongeveer kwijt €10.200,-
En voor de operationele maandelijkse kosten bent u ongeveer kwijt €7400,-

Veel gestelde vragen

Hoe kom ik aan personeel?
Wij kunnen u daarmee helpen. U kunt adverteren in lokale kranten, TV, radio, bioscoop e.d. Wij kunnen ook via onze parter Calliday kandidaten voor u leveren op no-cure-no-pay basis.

 

Waarvoor is de Co-sourcing fee?
Dit is de vergoeding voor de dienst die we u leveren. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met outsourcing in Suriname. We zijn in bepaalde valkuilen gestapt en weten wat wel en niet werkt. U hoeft deze fouten niet meer te maken en kan met gebruik van onze opgebouwde kennis direct aan de slag. Daarnaast maakt u gebruik van onze entiteit. U hoeft dus niet zelf een N.V. op te richten (gebruikelijke rechtsvorm in Suriname) en met diverse instanties te onderhandelen. Bij het gebruik van onze entiteit leveren wij ook diensten zoals de afstemming met leveranciers en overheidsinstanties. Daarnaast het opstellen van arbeidscontracten en aanvragen van vergunningen.

 

Waarvoor is de HRM fee?
Wij doen samen met u het Human Resource Management. Hieronder vallen exitgesprekken, opstellen van contracten, beantwoorden van arbeidsrechtelijke vragen en afhandelen van conflicten. Daarnaast doen wij de afstemming met instanties zoals arbeidsinspectie zodat u hier niet mee bezig hoeft te zijn. Ook hebben medewerkers vaak vragen waar wij ze mee kunnen helpen zodat u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.

 

Waarvoor zijn de salaris administratie kosten?
Wij zorgen er voor dat alle medewerkers een loonstrookje krijgen, betalen de lonen uit en dragen premies af aan de belastingdienst en het pensioenfonds.

 

Wat is facilities management?
We zorgen er voor dat er altijd koffie, thee, schoonmaakmiddelen en een gevulde watercooler aanwezig is.